079

PRIVATE HOUSE,

GENEVE, SWITZERLAND

GNV

From a 1970s Swiss villa, to a 2020s Iranian and cosmopolitan property. The renovation is based on new needs, developed on three levels: the basement with a wellness area and a swimming pool, the ground floor structured as a large living room, including the kitchen, and the sleeping area on the top floor.

There are two queens: the marble staircase that connects the three levels and which sinuously rotates around a partition, and the light casting from the windows overlooking the park. The project - developed in collaboration with the architect and lifestyler Yuri Madella - involved the best Made in Italy suppliers in this sector.

Senza%20titolo-1_edited.jpg

Via Appiani  9,  20121 Milano 

  • YouTube spotlight
  • instagram galante Menichini architetti

© 2020 by Anna Paola Loliva

logo%20copia_edited.png